Anasayfa
  • SGK Haberleri
  • Kamu İlanları
  • İŞKUR İş İlanları
  • Devlet Destekleri
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. 2020 LGS sınavına dair alınan son kararları Ziya Selçuk açıklayacak
Gündem
23 Nisan 2020 - 18:01

2020 LGS sınavına dair alınan son kararları Ziya Selçuk açıklayacak

Mili Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yapmış olduğu bir konuşmasında 2020 yılı LGS hakkında açıklamalarda bulundu. LGS hakkında alınan son kararları, ne nasıl olacak konularına ilişkin detaylara dair bilgi veren Bakan Selçuk önümüzdeki günlerde tüm detayların paylaşılacağını ifade etti.

Gündem
23 Nisan 2020 - 18:01
TAKİP ETTAKİP ET
A
Büyüt
A
Küçült
2020 LGS sınavına dair alınan son kararları Ziya Selçuk açıklayacak
Mili Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı kapsamında katılımış olduğu canlı yayında eğitim konusuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Bu alanda öncelikle telafi eğitimleri üzerinde duran Mili Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Mayıs ve Haziran aylarının önemine dikkat çekti. Bu noktada Temmuz ve Ağustos aylarının daha çok tatille geçirilmesi üzerinde duran Ziya Selçuk LGS hakkında da konuştu. 

2020 LGS'DE NE, NASIL OLACAK? SORULARINA YANIT

Mili Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, A Haber canlı yayınında yapmış olduğu konuşmasında LGS'de sürecin nasıl işleyeceğine ilişkin detayları kamuoyu ile paylaştı. Telafi eğitimleri üzerinde duran Milli Eğitim Bakanı Selçuk, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bayram sonrası normalleşme sürecine ilişkin konuşmasını hatırlattı. İşte  binlerce öğrenci ve velinin takip ettiği 2020 LGS hakkında Ziya Selçuk'un konuşması.

"Bu mesajlar çerçevesinde de eğitimde de normalleşme ve aşama aşama da olsa belirli iş ve işlemleri hayata geçirme planlamalarımız var. Çok kısa bir süre içinde hem sınavlarla hem başka hususlarla ilgili ki zaten LGS açısından bakıyoruz meseleye. LGS ile ilgili neyi nasıl yapacağımız konusunda çok kısa süre içerisinde çok daha teknik ve ayrıntılı bilgileri paylaşacağız."

Eğitime dair konuşmasının sonunda bundan sonra hangi adımların atılması gerektiği ile ilgili çalışmaları olduğunu ifade eden Milli Eğitim Bakanı Selçuk, bu çalışmaların tamamlanmasının ardından istişare toplantısı kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmeler yapılacağını açıkladı. 

Sgkbulteni.com
İlginizi Çekebilir
4 günlük sokağa çıkması sonrası yeni 3 günlük sokağa çıkma yasağı gelebilir
4 günlük sokağa çıkması sonrası yeni 3 günlük sokağa çıkma yasağı gelebilir

Ana Sayfa
SGK Haberleri
Kamu İlanları
İŞKUR İş İlanları
Devlet Destekleri
Ekonomi
Gündem
Foto Galeri
Video Galeri
Köşe Yazarları
  • Devlet Destekleri
  • Ekonomi
  • Gündem
  • İŞKUR İş İlanları
  • Kamu İlanları
  • Önemli Başlıklar
  • SGK Haberleri
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

SGK Bülteni: SGK Haberleri, Emekli, Kamu İlanları, Devlet Destekleri, Memur Alım İlanları ve İŞKUR İş İlanları Sitesidir.

Tumeva Bilişim